Tratament intoleranță la lactoză

Cum gestionezi intoleranța la lactoză

Intoleranța la lactoză nu se vindecă. Totuși, aceasta nu înseamnă că trebuie să suporți simptomele neplăcute. Din fericire, există diverse opțiuni pentru a stopa efectele intoleranței la lactoză.

Ce alimente conțin lactoză și cât de mult? Tabelul nostru oferă răspunsul.

Opțiunea 1: Fără lapte, iaurt și alte produse lactate!

O opțiune pentru combaterea intoleranței la lactoză este dieta strictă. Fără îndoială, poate fi dificil să renunți complet la lapte și produse lactate. Totuși, este nevoie de multă răbdare și atenție, deoarece ingredientele alimentelor moderne sunt din ce în ce mai complexe. Ca urmare, nu este întotdeauna posibil să știm cu certitudine care produse conțin lactoză și care nu.

Opțiunea 2: substituție enzimatică cu LACTOLSOLV®

Dacă ai intoleranță la lactoză, o alternativă la dietă este LACTOLSOLV®. Substitutul enzimatic pe care îl conține separă lactoza din alimente. LACTOLSOLV® suplinește lactaza endogenă care lipsește în cazul persoanelor cu intoleranță la lactoză, și, în general, permite acestora să se bucure de lapte și produse lactate fără a experimenta apoi simptome neplăcute.

Descompunerea normală a lactozei

Simptome ale intoleranței la lactoză

Acestea sunt reacțiile uzuale

Dignosticare și testare

Cum recunosc intoleranța la lactoză?

LACTOSOLV®

Ajută la absorbția lactozei și susține digestia laptelui și a produselor lactate în cazul persoanelor cu intoleranță la lactoză.

Regim alimentar și alimente

Cum să mânânci adecvat când suferi de intoleranță la lactoză